Over Effevee 4


EffeveeWelkom op de vernieuwde website van Frank Vergote, ook gekend als Effevee.

Zoals jullie waarschijnlijk merken staat er op deze blog nogal wat informatie over de reizen die ik samen met BeeGee door de jaren heen gemaakt heb. Uiteraard aangevuld met heel wat foto’s, video’s en slideshows.

De 3 musketiers in Dobbiaco. Ettelijke jaren geleden en wat kilootjes lichter ;-)De reisavonturen begonnen in 1984. Toen waren we nog met 3 vrijgezellen – de 3 musketiers Marc, Bernard en Frank – en deden vooral wandelvakanties en georganiseerde rondreizen in Europa. Marc haakte af in 1989 omdat hij zijn vrijgezellenbestaan vaarwel zei, en vanaf dan waren we nog met zijn 2 😉 Vanaf 1999 maakten we jaarlijks naast een ‘grote’ reis tijdens de zomervakanties ook nog een citytrip tijdens de herfstvakanties. Ondertussen hebben we heel wat reizen op onze teller, verspreid over de 5 continenten (Antartica laten we links liggen 😉 ). Voor een overzicht kan je onder andere hier terecht.

Verder wens ik jullie veel lees- en kijkplezier op deze reisblog. Laat gerust jullie reacties achter bij de reisverhalen. Effevee zal je dankbaar zijn.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Over Effevee

 • Julie Janssens

  Beste Frank,

  In het kader van het persbestand van Discovery Channel Vlaanderen kwam ik op je blog terecht.

  Graag had ik wat meer informatie ontvangen over het aantal unieke bezoekers per dag van de blog.

  Alvast bedankt,

  Mvg,
  Janssens Julie

  • Effevee Bericht auteur

   Beste Julie,

   De website in zijn huidige vorm is pas online sedert begin januari van dit jaar. Het is vooral bedoeld als archief van de reizen die we de afgelopen jaren gemaakt hebben. Tevens wou ik de mogelijkheden van WordPress gaan evalueren, voordien gebruikte ik PivotX en Bolt.

   Ik heb niet speciaal moeite gedaan om mijn website te promoten en zodoende is het aantal unieke bezoekers eerder beperkt.
   Jan 2014 – visits: 566 – unique: 312
   Feb 2014 – visits: 244 – unique: 127

   Mvg,

   Frank

  • Effevee Bericht auteur

   Hoi Michel,

   Bedankt om een bericht na te laten.

   Ik zie nu dat er inderdaad geen mailadres op mijn website vermeld staat. Ik heb ondertussen mijn footer aangepast met een mailto link, zodat je een PM kan sturen.

   Met vriendelijke groet,

   Frank